Inkomstenbelasting2020.nl

dé website voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting over 2020

Inkomstenbelastingaangifte doen: hoe werkt het?

Als u in Nederland woont, betaalt u belasting over uw inkomsten. Ook als u in het buitenland woont en inkomsten hebt uit Nederland, kan het zijn dat u belasting moet betalen.

Hoeveel belasting u precies moet betalen, hangt af van uw situatie. Hebt u bijvoorbeeld naast uw loon nog andere inkomsten? Of hebt u recht op aftrekposten? U vermeldt dit allemaal in uw jaarlijkse aangifte. Hoe u aangifte doet en wat er vervolgens met die aangifte gebeurt, leest u in dit site-onderdeel.

Aangifte

In veel gevallen ontvangt u automatisch bericht van de Belastingdienst dat u aangifte moet doen. Maar ook als u geen bericht ontvangt, kan het zijn dat u aangifte moet doen.

Aanslag

Nadat u aangifte hebt gedaan, krijgt u van de Belastingdienst bericht hoeveel belasting u moet betalen. Het kan ook zijn dat u geld terugkrijgt. Dat bericht heet een aanslag.

Bezwaren en klachten

Als u het niet eens bent met een aanslag, kunt u hiertegen bezwaar maken. U kunt ook een klacht indienen als u niet tevreden bent over de manier waarop u bent behandeld.

Betalen of terugkrijgen

Afhankelijk van uw situatie moet u belasting betalen of krijgt u geld terug. Als u al van tevoren weet dat u geld terugkrijgt, of als u alvast belasting wilt betalen, kunt u een voorlopige aanslag aanvragen

Bron: Belastingdienst.nl

Tarief voor uw aangifte inkomstenbelasting 2020

Afspraak maken voor uw aangifte inkomstenbelasting 2020

Download hier de checklist aangifte inkomstenbelasting 2020

 

 

 

 

 

 

 

logo 1

Uw aangifte verzorgd door

Aanvragen voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting van 2020 worden verzorgd door Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden vof. Het kantoor- al sinds vele jaren - een dienstverlenend belasting- en bedrijfsadvieskantoor gelegen in het Limburgse Molenhoek.

Een professioneel team staat voor U klaar om uw aangifte inkomstenbelasting 2020 vakkundig in te vullen.

Klik hier voor meer informatie over
C. van Weelden vof;

Contactgegevens

Volg ons ook via:    transparent-facebook-logo-icon-1024x1024


Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor
C. van Weelden vof
Lindenlaan 69
6584 AC Molenhoek

1195445181899094722molumen phone icon.svg.hi  024-3572828 
printer and fax 024-3582907
mail 2 inkomstenbelasting@cvanweelden.nl

 

Routebeschrijving